2024. március 5., kedd

Filmforgatás

A napokban egy filmforgatás helyszínén találtuk magunkat. Voltunk egy Operaház bejáráson, majd körbe akartuk sétálni ezt a szép épületet, de nem tudtunk végigmenni, mert elől tüntetés zajlott Ukrajnáért, hátul pedig filmet forgattak.
A filmforgatás nagyon izgalmas volt. Sajnos nem tudtam meg, hogy mit forgatnak, az idegeneket távol tartó emberke nem volt közlékeny. 
Azt már hallottam, hogy ősszel a Maria Callas című film kapcsán, Angelina Jolie itt forgatott az Operaházban. Sajnos most nem őt láttuk :))
A jelmezben öltözött embereknek az volt a feladatuk, hogy körbe-körbe jártak, beszélgetve, az út egy kijelölt szakaszán. Érdeklődéssel szemléltem, hogyan alakították át a helyszínt, a macskakövekre vastagon földet hordtak, a táblákat eltakarták, egyéb kellékeket aggattak a kirakatokra.
Ilyen érdekességek történnek errefelé, imádom ezt a világvárosi nyüzsgést. Nem beszélve a sok-sok látnivalóról, amelyekkel nem tudok betelni, és szaladok egyik programról a másikra, nehogy lemaradjak valamiről.... :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése