2020. november 11., szerda

Erdei séta

 "Jó így csendesen nézni a fákat
Érezni a derűt, mely mindent áthat"
Tóth Árpád

Városunk egyetlen oázisa
Fényglória

Ginkgo Biloba sárga ruhában,
ölelő palástban

5 megjegyzés:

  1. Az első fotót nézve hirtelen nem tudtam, hol lehettél, de aztán rájöttem ám! :) még nem láttam azt a színes "tereptárgyat" vagy nem is tudom minek nevezzem :)
    Mindenszentekkor mentünk át a parkon, de csak bicajjal, azóta nem voltunk arra.

    Hétvégén Zelemérre készülünk, gyalog...remélem a vaddisznók még nem aktivizálták magukat a környéken, tőlük tartok azért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy land art alkotás ám! :)A land art egy művészeti irányzat, a természeti környezet formavilágát létrehozó monumentális szabadtéri installáció. (Ezt én is most tudtam meg, nem nagyképűsködni akarok. Ott van ahol a körútból villogó zebrán lehet átmenni az erdőbe.) :D Ez konkrétan a Hol nem volt... című mű, Szatmári Zsófia és Szuszik Dóra színes konyhai edényeket alkalmaztak, amelyek követik a meglévő fa idomait, mint egy különböző formájú és méretű gyöngyökből fűzött nyaklánc. No, mik vannak!

      Törlés
    2. De jó kis túrátok lesz! Vaddisznók? Hűha!

      Törlés
  2. Na bummmm😃tereptàrgynak nevezek egy műalkotást 😃 az az igazság, hogy sokszor nem is tudnék címet adni egy-egy modern műnek, annyira nem látok bele semmit, nyomokban sem, mint amit az alkotója elképzelt. Ebben is csak az tetszik, hogy színes, figyelemfelkeltő ☺️

    Biztos olvastad, hallottad már Te is, hogy a Kartàcs utca környékén szoktak randalírozni a vaddisznók, ez az út Zelemérre meg ott vezet el az erdő szélén.

    VálaszTörlés
  3. Próbálom érteni és követni a kortárs modern művészetet. Nem mindig megy egykönnyen! :))

    Nem tudtam a vaddisznókról! Nézem a blogodat milyen élményekben volt részetek!

    VálaszTörlés