2020. április 14., kedd

Karanténos húsvétunk

Nem sok dicsekedni valóm van az idei húsvéttal. Szép csendben, ketten ünnepeltünk. Azért egy kis videópartit tartottunk a fiúkkal, hogy együtt legyünk. Jó volt látni őket!
A gyümölcsfák pompáznak, imádom ezt a fehérséget.....
Egy gesztenyetortát sütöttem, mert torta nélkül nincs ünnep számomra, kissé girbe-gurba lett a csokiöntetes díszítése. :) A sonka, tojás, kalács meg elmaradhatatlan ilyenkor. Boldogan eszegetjük még most is.
A férjem, reggel szokás szerint friss vízzel locsolt meg, no azért nem egy vödörnyivel.... :))
Különben virtuálisan köszöntöttek egy páran, akik máskor személyesen jönnek locsolkodni. Meg kell mondjam, sosem rajongtam a locsolkodásért, így ezt a részét nem is bántam.

Remélem nem lesz többé karanténos húsvétunk!

2 megjegyzés:

  1. Bizony, ez egy furcsán szomorú húsvét volt. Hiányoztak az évtizedek óta megszokott rituálék, de leginkább a Gyermekeim, Anyukám, Testvérem 🙄 jövőre remélem elfelejthetjük ezt a lidérces évet. (ja, nem...szerintem ezt soha nem felejthetjük el😔)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon bízom, hogy mihamarabb lesz vakcina és megállítható lesz a járvány terjedése! Nem tudom elképzelni, hogy mindig maszkban járjunk és rettegjünk, hogy mikor csap le valakire a családban ez a rettenetes vírus! :(

      Törlés