2014. március 6., csütörtök

Torkos csütörtök

Sokáig nem is értettem, hogy jön ide a torkoskodás, böjt kezdete után?
Régen a farsangról megmaradt ételek elfogyasztását jelentette a torkos csütörtök, amit ma már meglovagolt a kereskedelem, és az éttermek bevezették a féláron való "habzsi-dőzsit".
Mi is kipróbáltuk. Mivel már sok hely betelt, egy közeli csárdára esett a választásunk.
Azt hiszem máskor is élünk ezzel a lehetőséggel, mert nagyon jó dolog féláron finomakat enni.
A helynek mindenképpen pozitívuma, hogy hiába volt telt ház, a kiszolgálás igazán gyors volt.

 Orja leves
 Előétel-Hortobágyi húsos palacsinta
 Gombás steak
 Borzaska
 Rántott harcsafilé
 Gundel palacsinta
 Gesztenyepüré :-))
Hát, ez nem éppen a maradék elfogyasztása volt....
 Ezt azért nem faltuk be...!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése