Illéskrisznél olvastam az alábbi receptet.
Spenótos-fetasajtos párnácska.
Megsütöttem a napokban.
Az egyszerű ripsz-ropsz süti kategória, mirelit leveles tésztából készül.
Az ötletet az adta, hogy maradt még medvehagymám, és a spenót - ahogy írta Illéskrisz - helyettesíthető medvehagymával.
Töltelék: olíván megfonnyasztott medvehagyma, darált sonka, feta sajt. Mindez ráhalmozva a kockára vágott leveles tésztára.
Széle megkenve tojással, az enyémet a férjem kenegette, így nagyon szép szabályos lett :-))
Zsupsz, be a sütőbe és lestük, hogyan hízik a párnácska.
Mint a kép is mutatja, szépen párnásodott.
Finom, biztosan ki fogom próbálni spenóttal is.
A fiúknál is jelesre vizsgázott.
- Ezt máskor is sütheted Anya! felkiáltással.
Spenótos-fetasajtos párnácska.
Megsütöttem a napokban.
Az egyszerű ripsz-ropsz süti kategória, mirelit leveles tésztából készül.
Az ötletet az adta, hogy maradt még medvehagymám, és a spenót - ahogy írta Illéskrisz - helyettesíthető medvehagymával.
Töltelék: olíván megfonnyasztott medvehagyma, darált sonka, feta sajt. Mindez ráhalmozva a kockára vágott leveles tésztára.
Széle megkenve tojással, az enyémet a férjem kenegette, így nagyon szép szabályos lett :-))
Zsupsz, be a sütőbe és lestük, hogyan hízik a párnácska.
Mint a kép is mutatja, szépen párnásodott.
Finom, biztosan ki fogom próbálni spenóttal is.
A fiúknál is jelesre vizsgázott.
- Ezt máskor is sütheted Anya! felkiáltással.