Kedvencünk a Rácos hús, (mi csak így nevezzük) egyszerű, de nagyszerű étel volt ma az ebédünk.
Valójában a Rácponty átalakítva, hal helyett most sertéscombból készült.
Bármilyen húsból finom......
Szeretem a sütőben sült rakott ételeket.
Nincs vele nagy gond, csak összeállítom, és irány a sütő.
Ezután már csak szimatoljuk a finom illatokat és lakmározhatunk is belőle. :-))
Hozzávalók: krumpli, hús, hagyma, paprika, paradicsom, só, bors, olaj, tejföl.
Mennyiség az éhes szájaktól és a tepsi nagyságától függ.
Én rendszerint a szuper kacsasütő tálamban készítem.
A hozzávalókat szeleteljük és rétegezzük. Alul, felül krumpli, közötte a hús és zöldségek.
Lerakás közben sózzuk, borsozzuk, olajozzuk.
Tipp: érdemes a húst apróbb szeletekre vágni, szedésnél könnyebb vele boldogulni.
200 C fokon, lefedve kb. másfél óra alatt sül meg, pár percig még a tál tetejét levéve pirítom.
Valójában a Rácponty átalakítva, hal helyett most sertéscombból készült.
Bármilyen húsból finom......
Szeretem a sütőben sült rakott ételeket.
Nincs vele nagy gond, csak összeállítom, és irány a sütő.
Ezután már csak szimatoljuk a finom illatokat és lakmározhatunk is belőle. :-))
Hozzávalók: krumpli, hús, hagyma, paprika, paradicsom, só, bors, olaj, tejföl.
Mennyiség az éhes szájaktól és a tepsi nagyságától függ.
Én rendszerint a szuper kacsasütő tálamban készítem.
A hozzávalókat szeleteljük és rétegezzük. Alul, felül krumpli, közötte a hús és zöldségek.
Lerakás közben sózzuk, borsozzuk, olajozzuk.
Tipp: érdemes a húst apróbb szeletekre vágni, szedésnél könnyebb vele boldogulni.
200 C fokon, lefedve kb. másfél óra alatt sül meg, pár percig még a tál tetejét levéve pirítom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése