2019. január 15., kedd

Féderfánk

Évről évre ugyanaz, egy-két nap, -hét eltéréssel szinte mindig megsütöm ilyentájt a darázsfészket. Finom lett most is. Napok múltán is olyan, mintha friss lenne, ha mikróban melegítjük  egy kicsit.
Recept itt:
Csodálatos kelt tészta......

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Kérdezni szeretnék. A tál alapján ami a képen van (nekem is ilyen van) géppel van dagasztva a tészta. Nekem valahogy eddig sosem sikerült jól kidagasztani a tésztát, sose válik el a tál falától. Mi a módszered?
    Köszi
    Zsu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha úgy látom, hogy lágy a tészta, szórok még rá egy kis lisztet és kézzel átgyúrom egy kicsit a tálban, míg el nem válik tőle.

      Törlés