Közben az üvegeket mosogatógépben frissen elmostam, a kupakokat, csipeszt, szedőkanalat kis lábos vízben felforraltam, hogy sterilizáljam. Majd a forró lekvárt belemertem az üvegekbe és tetejére egy csipet nátrium benzoátot szórtam. Száraz dunsztban pihent, míg ki nem hűlt.
Megtörtént a meózás, családilag sikeresnek ítéltetett, palacsintába töltve.
13 üveg vár ugyanerre a sorsra, nálunk ugyanis a lekváros - mákos palacsinta a nyerő (a fiúk részéről) :D
Félsiker a vastag aljú lábas
Gyerekkoromban mindig megtörtük a barackmagot és nagyon szerettük., de sokat nem engedtek belőle enni, cián tartalma miatt....utána néztem. Itt egy cikk erről, Mérgező-e a sárgabarackmag?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése